Sök
Stäng denna sökruta.

Om oss

FL Plåt startade som enskild firma år 2003 av Fredrik Lövgren. Huvuddelen av företagets projekt består av byggnadsplåtarbeten, lättbyggnadsteknik och industriarbeten. År 2008 övergick FL Plåt till FL Plåt AB. FL Plåt AB har utvecklats till ett väletablerat företag med många trogna kunder och samarbetsentreprenörer.

Idag har FL Plåt AB 18 st anställda och vi söker löpande fler byggnadsplåtslagare.

FL Plåt AB är medlemsföretag i Svenskt Näringsliv och i Plåt- och Ventföretagen. Vi har fullständiga ansvarsförsäkringar för branschen, samt de certifikat och personalutbildningar som behövs för ett gott och tryggt samarbete. 

Vi är väldigt stolta över att vi år 2017 blivit ett Auktoriserat byggnadsplåtslageri, som nr 20 i Sverige, enligt Incerts kvalitetskrav. Denna kvalitetsstämpel, Trygg Plåt, innebär att du som beställare kan vara säker på att vi på FL Plåt har rätt kompetens, följer rådande normer och regler för vår bransch samt att vi arbetar efter väl utvecklade rutiner för kvalitet, miljö och hållbarhet.

Under 2018 blev Fredrik Lövgren utsedd Mästare i Byggnadsplåtslageri av Sveriges Hantverksråd.

Vi finns sedan sommaren 2017 i helt nybyggda lokaler i Ekeby med en modern maskinpark, vilken under sommaren 2022 utökades med en ny och större kantpress och gradsax, för att ytterligare modernisera och utveckla vår plåtbearbetning.

Vi på FL Plåt AB är måna om ett gott arbetsklimat där alla tar sitt ansvar för att bidra till en god och trivsam arbetsmiljö.

Varmt välkomna in till oss på FL Plåt AB!

Samarbetspartners