Våra tjänster

Byggnadsplåtslageri
Vi monterar samtliga plåttak som finns på marknaden, t.ex. klassisk bandtäckning/skivtäckning eller moderna profilerade plåttak. Vi utför även plåtarbeten så som garnering på villa, t.ex. ränna, rör, bleck, kupor, skorstenar, vingskivor samt andra plåtarbeten. Vi monterar godkänd taksäkerhet, det är du som husägare som ansvarar för att din taksäkerhet är godkänd enligt gällande regelverk, vi hjälper dig gärna med detta!

Industrihallar / lättbyggnadsteknik
Vi bygger industrihallar och arbetar med lättbyggnads-plåtreglar som är ett bra komplement till träreglar i byggnation då det har låg vikt samt bra hållfasthet. Vi använder oss bland annat av PAROC-element, som är högklassiga sandwichelement med ytskikt av stålplåt och en kärna av stenull. De används i huvudsak i fasader, innerväggar och innertak i kommersiella, industriella, kontors- och offentliga byggnader.

Nyhet! Tjänsten Status Tak
Det är ett klokt beslut att utföra en takbesiktning på din villas tak. Taket är den del av ditt hus som är mest utsatt vid hårda väderförhållanden. Vi erbjuder tjänsten Status Tak som är en besiktning av hustak och plåtdetaljer för att upptäcka eventuella brister i funktionen eller skador innan läckage uppstår. I många fall går det att åtgärda kostsamma problem redan innan de uppstår. Status Tak innebär kontroll / besiktning av funktionsdugligheten på tak, identifiering av läckagerisk, samt åtgärdsförslag med offert. Pris för dig som privatperson 1495 kr inkl moms per fastighet.
Jouravtal
För att säkra din fastighet även efter arbetstid rekommenderar vi vårt jouravtal. Med vår jourtjänst får du tillgång till kvalificerad personal för akut felavhjälpning på kvällar och helger.
Försäljning av byggplåtsprodukter & trädgårdsprodukter i vår e-butik Plåtbutiken
Vi tillverkar fönsterbleck, vinkelbeslag och andra plåtbeslag enligt dina egna önskemål och anpassade mått. Vi har även snygga unika trädgårdsprodukter bland annat i cortenstål.
Solceller
Kontakta Fredrik Lövgren för mer information om detta, 042-4506470

Anlita oss och dra nytta av ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kr per år, förutsatt att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet.